Uw bewindvoerder in Noord-Brabant (o.a. Den Bosch, Waalwijk, Breda & Tilburg)

Voor financieel beheer, of een traject naar een (zelfstandig) schuldenvrij leven.
 

Onze Bewindvoerders


mr. M. Heuverling (Milos)

Bewindvoerder / Jurist

Lidmaatschappen
- NJV
- NBPB

Milos komt oorspronkelijk uit Waalwijk maar woont momenteel in de gemeente Heusden, hij kent deze en omliggende regio's dan ook erg goed. Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg is hij in Waalwijk als jurist aan de slag gegaan en is hij enige tijd later als advocaat beëdigd. Tijdens zijn juridische werkzaamheden heeft Milos veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. het sociale zekerheidsrecht (m.b.t. uitkeringen en toeslagen), het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Ook heeft hij opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op het gebied van retorica en onderhandelen. In 2016 heeft hij besloten om voor zichzelf te gaan werken als jurist en als beschermingsbewindvoerder onder de naam Sepio Bewindvoering.
Milos is niet iemand die gemakkelijk ‘ja en amen’ zegt. In het belang van zijn cliënten zet hij overal vraagtekens bij. Zijn kennis en kwaliteiten maken hem een sterke partner voor zijn cliënten. Milos vind het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met cliënten en deze dienen ook nageleefd te worden. Milos vindt het belangrijk dat cliënten, ondanks dat er sprake is van bewindvoering, inzicht blijven houden in hun eigen (financiële) situatie. Hij vind het dan ook belangrijk om cliënten regelmatig bij zijn werkzaamheden te betrekken (indien en zover wenselijk en mogelijk). Wederzijds respect, duidelijkheid en transparantie staan bij hem hoog in het vaandel.

mr. M.N.G. Brok (Maikel)

Bewindvoerder / Jurist

Maikel is geboren en opgegroeid in Waalwijk, en woont momenteel in de gemeente Tilburg. Zijn studie Nederlands recht heeft hij gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waarbij hij ook een semester Europees en Internationaal recht heeft gevolgd aan Zagreb University (Kroatië). Na zijn afstuderen is Maikel beëdigd als advocaat en heeft hij vijf jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg gewerkt, op de sectie ondernemings- en faillissementsrecht. Maikel heeft zich in 2019 aangesloten als jurist en beschermingsbewindvoerder bij Sepio Bewindvoering.
Maikel heeft het van nature in zich om mensen te willen helpen en problemen op te lossen. De doelgerichte aanpak en het professionele niveau waarop Sepio Bewindvoering opereert, zorgen er voor dat deze eigenschappen van Maikel volledig tot zijn recht komen. Door zijn ervaring als advocaat in de faillissementspraktijk heeft Maikel bovendien een stapje voor in dossiers met schulden. Verder staan deskundigheid, vertrouwen en integriteit bij Maikel voorop.